VI HAR KØNS- OG DIVERSITETSBRILLERNE PÅ OG BRANDER JERES ORGANISATION, SÅ I FÅR SUCCES HOS JERES NØGLEINTERESSENTER

Genderwise brander din organisation, så du appellerer til de bedste kræfter uanset køn eller kønsorientering, og så du ikke går glip af vigtig talentmasse og kundepotentiale. Vi er idemennesker, forretningsstrateger og kommunikationsfolk, og vi tilbyder både kurser og workshops, analyser og strategier samt konkrete kommunikationsprodukter i tekst, lyd og billede. Mød os her!

VIA CHRISTENSEN, DIREKTØR

PRESSESTRATEG OG LEDELSESRÅDGIVER

Via er optaget af at forandre små og store organisationer, så de kan møde nutidens mange krav om diversitet, inklusion, bæredygtighed og innovation. Alt sammen på et stærkt og gennemarbejdet strategisk grundlag, der udarbejdes med empati for kundens værdier og kultur. Via er tidligere kommunikationschef og har mange års erfaring med strategisk og praktisk kommunikation, forandringskommunikation, branding, krisehåndtering og etablering af hjemmesider, intranet og sociale platforme.


I 2019 etablerede Via Akademisk Formidling med rådgivning i forskningskommunikation, medierelationer og branding. Hun er cand.mag. i italiensk og samfundsfag og delvist uddannet i Italien. Derfra har hun sin solide sprogforståelse og sit æstetiske blik, som er med til at sørge for, at et nyt brandingkoncept ikke bare er effektivt, men også smukt.

ANNE-METTE BARFOD, CAND.POLIT OG JOURNALIST

IDÈ-, KONCEPT- OG FORRETNINGSUDVIKLER

Anne-Mette er cand. polit med Journalisthøjskolens tillægsuddannelse. Fra Københavns Universitet har hun speciale i konkurrencestrategi, hvilket betyder, at hun analyserer og sætter fokus på dét, der gør dig, din arbejdsplads eller din virksomhed unik - og adskiller jer fra konkurrenterne.


Anne-Mette er tidligere kommunikationschef og har mange års erfaring som strategisk kommunikationsrådgiver, analytiker, ide- og konceptudvikler, foredragsholder, forfatter, journalist, redaktør og personlig rådgiver, mentor og inspirator. I 2009 startede hun kursusvirksomheden Powerkvinderne. Anne-Mette har i snart 20 år undervist i personlig gennemslagskraft og branding, konflikthåndtering, assertionstræning, psykisk vold, arbejdmiljø og medietræning.

Stærke mænd, som virkelig er rollemodeller, har ikke brug for at nedgøre kvinder for selv at føle sig magtfulde.

Michelle Obama