• Anne-Mette Barfod
  • Cand.polit. og journalist
  • Klassisksproglig student
  • Stifter af Powerkvinderne og Psykiskvold.dk
  • Blogger om womenomics


Gå til Anne-Mettes blog

ANNE-METTE BARFOD


Jeg er cand.polit og journalist. Fra Københavns Universitet har jeg  speciale i konkurrentanalyse og konkurrenceforhold. I mange år har jeg arbejdet som strategisk kommunikations- og brandingrådgiver. Mit fokus er på, hvad der gør dig, din virksomhed eller din organisation unik i kvinders og mænds øjne og hvordan du får succes hos kvinderne


Jeg har gennem mange år specialiseret mig i at rådgive virksomheder i at kommunikere optimalt med kvinder. Min rådgivning tager udgangspunkt i global forskning samt i min egen erfaring hentet i arbejdet med virksomheder, organisationer, mænd og kvinder.


Som rådgiver i krydsfeltet mellem kommunikation, forretningsudvikling og branding har jeg løst opgaver for en bred vifte af danske og internationale virksomheder – i de seneste 10 år med stadig skarpere fokus på ’womenomics’: Kvinder som motor for økonomisk vækst.


I 2009 startede jeg Powerkvinderne, som tilbyder kurser, peptalk og foredrag for og om kvinder, og i 2021 udgiver jeg bogen Succes hos kvinderne – få fat i det store vækstmarked. Samtidig arbejder jeg med at styrke kvinder, der er udsat for psykisk vold, krænkelser eller andre former for overgreb, og holder kurser i ligeværdig kommunikation.

Sammen med Anita Mac, der forsker i ledelse på RUC, er jeg forfatter til bogen Pæne piger kommer i himlen – kloge kvinder vælger selv, Frydenlund 2011.

Kvinder er udnævnt til et globalt vækstmarked,

og kvinders voksende økonomiske styrke betyder, at mange – både private og offentlige virksomheder og organisationer – nu og i de kommende år får brug for at gentænke alt fra produktudvikling til HR-politik, service, PR, kommunikation, markedsføring og branding

for at få andel i vækstmarkedet


Anne-Mette Barfod, kommunikationsrådgiver