KURSUS I LIGEVÆRDIG KOMMUNIKATION

Mange – uanset køn – har ikke fra barnsben fået værktøjerne til ligeværdig kommunikation. Det er kommunikation, hvor vi hver især bliver på vores egen banehalvdel og møder vores samtalepartner med ligeværd og respekt.

KURSUS I LIGEVÆRDIG KOMMUNIKATION


KR. 1.995 PER DELTAGER


Prisen gælder for 1 dags kursus (kl. 10-16) eksklusive moms, lokaler og forplejning. Minimumspris dog samlet kr. 20.000 ekskl. moms, hvilket svarer til cirka 10 deltagere. 

Sladder i krogene. Sexistiske kommentarer. Nedladende bemærk-ninger eller grænse-overskridende adfærd. De er blot nogle af de former for kommunikation, der er med til at svække både arbejdsmiljø og trivsel på en arbejdsplads.


Genderwise holder kurser for arbejdspladser, der gerne vil styrke den ligeværdige og respektfulde kommunikation på jobbet. For mange – uanset køn – er det en øjenåbner, når der bliver stillet skarpt på, hvordan vi som mennesker kan kommunikere uhensigtsmæssigt med hinanden.


Kurset i ligeværdig kommunikation styrker sammenholdet og inklusionen på jobbet på tværs af køn, da alle deltagere får øjnene op for, hvordan dårlige kommunikationsvaner både kan være ødelæggende for den enkelte og for arbejdsmiljøet.


Kurset giver deltagerne effektive værktøjer og en fælles referenceramme for konstruktiv kommunikation, som også kommer dem til gavn i andre relationer. Det kan være i dialogen med kunder, samarbejdspartnere – og privat.


Genderwise skræddersyr kurset til jer og holder det gerne på jeres arbejdsplads eller på en særlig lokalitet.

Det er ikke, hvad du siger,

men hvordan du siger det.

May West